• бул. „Пейо К. Яворов“ 18, София
  • 087 836 8606
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Календар

30
Окт
2024

Майсторски класове за пиано, цигулка и камерна музика със Зорница Иларионова и Георги Черкин

30.10.2024 10:00 ч. - 02.11.2024 17:00 ч.
За информация и записвания: Кремена Миленкова тел.0892683827 еmail: bgmasterclass2023@gmail.com
Майсторски класове за пиано, цигулка и камерна музика със Зорница Иларионова и Георги Черкин
По създадена вече традиция, всяка година Център по себепознание “Орфей” организира и провежда майсторски класове по музика.
През новия сезон за първи път имаме възможността да Ви поканим в Международен майсторски клас по пиано, цигулка и камерна музика на едни от най- ярките български изпълнители – представители на цигулковото и клавирно изкуство- световно признатия български пианист Георги Черкин и очарователната Зорница Иларионова – лауреат на много международни конкурси, активно концертираща в България и чужбина.
Майсторския клас ще се проведе от 30.10 – 2.11.2024г. В него могат да вземат участие цигулари, пианисти и камерни състави с пиано (дуо, трио, квартет). Краен срок на записване 20.10.2024г.
Края на майсторския клас ще бъде съпътстван от заключителен концерт на всички участници. Всеки един участник ще получи Удостоверение за участие в Майсторски класове към център по себепознание „Орфей“.
Зорница Иларионова
Eдин от големите млади таланти на България, Зорница Иларионова, която още няма 30 години, владее цигулката като истински виртуоз. Завършила е цигулка в НМУ "Любомир Пипков" София през 2011г. в класа на своята майка, Благородна
Танева. Продължава образованието си в Мадрид, Испания в Еscuela Superior de
Musica Reina Sofia, в класа на световноизвестния педагог проф. Захар Брон, после в Нов български университет специализира при проф. Марио Хосен, след това в Италия при проф. Павел Верников.
Въпреки младата си възраст тя също вече има ученици, с които споделя вълненията от тяхната подготовка, както и от признанията, които получават на престижни международни конкурси.
Самата тя постоянно е отличавана с големи награди за таланта си, но е скромна и мила като всеки истински голям музикант. Свирила е с повечето български оркестри и с немалко престижни състави зад граница. Концертната й дейност активно се вписва в сцените на България, Германия, Испания, Русия, Франция, Португалия, Турция, Белгия, Австрия, Италия, Япония и др. Получила е признанието на взискателни публики в много страни.
Зорница Иларионова има участия в майсторски класове (Виена, Сингапур, Испания), множество световни музикални фестивали, последният от които бе на 17-ти септември тази година в Дубай на фестивала Middle East Classical Music Academy, където прави своя дебют като солист на Калининградската филхармония.
Цигуларката има участия в майсторски класове (Виена, Сингапур, Испания), множество
световни музикални фестивали, последният от които бе на 17-ти септември тази година в
Дубай на фестивала Middle East Classical Music Academy.
Лауреат на престижни международни конкурси:
- Победител в конкурса "Суна Кан" в Анкара, Турция
- Две първи награди от Международния конкурс "Йохан Себастиан Бах". Събитието се
състоя края на 2018 г. в "The Grand Hall" във Фукуока, Япония.
- Първа награда в категория "Цигулка" и втора награда в категория "Камерна музика"
заедно с пианистката Мартина Табакова от Международния конкурс "Рудолф Баршай" в
Санкт Петербург (февруари 2021 г.)
- Втора награда от International Kreutzer Violin Competition - Лиеж, Белгия (август 2021 г.)
- Първа награда от Международен конкурс и фестивал за пианисти, цигулари и оперни певци “Мимас” - Прочида, Италия.
Георги Черкин е роден в София в семейство с музикални традиции. Още на шест години започва да свири на пиано и година по-късно е приет в Националното музикално училище в София, където до завършването си учи при Антонина Бонева. През 1996 е приет на първо място в Националната музикалната академия „Проф. Панчо Владигеров”, където продължава обучението си при проф. Атанас Куртев. През периода 1997–1999 специализира в престижната академия „Санта Чечилия” в Рим при един от най-реномираните преподаватели в Италия, Серджо Пертикароли, дипломирайки се с огромен успех.
Репертоарът на Георги Черкин включва повече от 30 виртуозни концерта за пиано и оркестър, повечето от които е изпълнил над 200 пъти с най-големите български оркестри като Софийската Филхармония, Симфоничния оркестър на БНР, Оркестъра на Кантус Фирмус, както и с престижни оркестри по света като Оркестъра на Санта Чечилия, Букурещката Филхармония, Филхармоничния оркестър на Одеса, Симфоничния оркестър Билкент в Анкара, Филхармоничния оркестър на Инчон, Берлинския филхармоничен камерен оркестър и др.
Концертирал е многократно в престижни световни зали като Gewandhaus - Лайпциг, Tonhalle - Цюрих, Palais des Beaux Arts - Брюксел, Московский международный Дом музыки - Москва, Auditorio - Рим, Convention Center - Окинава, Seoul Arts Center - Сеул, Les Invalides - Париж, Kамерната зала на Berlin Philharmonie, Cadogan Hall - Лондон, Kaufman Hall - Ню Йорк и др.
Неговата отдаденост към популяризиране на културата и изкуството в България го прави носител на редица престижни награди, включително “Кристална лира”, “Златен век”, “Златна муза”, “Златно перо” и други. Победител е на международните конкурси “Панчо Владигеров” през 2003 г., ”Premio Sassari” (Италия) през 1999 г., “Млади Музикални Таланти” в София през 1994 г. и други.
От ранна възраст Черкин композира и оркестрира музика за симфоничен оркестър. Той е направил многобройни оркестрации на известни пиеси за пиано, със свой аранжимент за пиано и оркестър като “Fur Elise” (Beethoven), “Moonlight Sonata” (Beethoven), “The Seasons” (Tchaikovsky), “Turkish march” (Mozart), “Paganini Variations” (Brahms), “Clair de Lune” (Debussy), “Prelude in G Minor” (Rachmaninoff), както и виртуозни аранжименти за пиано и оркестър на теми от филмите “Harry Potter”, “Star Wars”, “Pirates of the Caribbean” и др.
През 2023 г. Георги Черкин осъществява световна премиера на свой изцяло авторски концерт за пиано и оркестър - “Галактически концерт” с Оркестъра на “Кантус Фирмус” в зала “България”, мащабна и виртуозна творба във формата на симфонична поема с контрастни космически теми и въздействащи хармонии, като за първи път в историята на залата се използва и 3D мапинг технология с прожекция на светлинни образи на галактики и съзвездия, специално създадени и синхронизирани с произведението.
зала "Аполон" и зала "Евридика"
За информация и записвания:
Кремена Миленкова
тел.0892683827
еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 
18
Окт
2024

ШУПАДАМ ЙОГА - обучение с Пламен Карагьозов

18.10.2024 19:00 ч. - 20.10.2024 13:00 ч.
За записване и информация 0878 36 86 06
ШУПАДАМ ЙОГА - обучение с Пламен Карагьозов
Тук сме:
Защо? Как? Откъде?
Екзистенциално, парадоксално, актуално?
На къде отиваме?
Как?
От незапомнени времена Йогата се е появила като дар на нашите Учители от необходимост като факла да освети и изясни тези въпроси и Шупадам Йога не прави изключение от това. Хридая Намаскар или Сърдечния Поздрав на санскрит е основният елемент от тази практика. Той, със своите 12 елемента, отвъд шаблона и клишето разкрива по един интелигентен и опростен, но гениален начин взаимодействието между нас и Света. Сърцето е в епицентъра, а всеки негов удар е 100%-ов, без колебание и без условия, просто осигурява необходимото по най-добрия начин – безусловно. Ом е принципът по който работи сърцето, Тантрата е методът на взаимодействие, Ин-Ян са енергийните трансформации, а Петте Коши са елементите. Тези и други концепции, като Петте Елемента са застъпени в това обучение.
Основният въпрос е откъде Сърцето има енергия да задвижи за 24 часа 7.5 тона кръв по кръвоносната ни система с дължина от 60 000 километра? Площта само на един бъбрек е 260 кв. метра!?
На тези и други, не по-малко интригуващи въпроси, като духовност и мистицизъм, ние заедно ще търсим отговор. Какво означава “Шупадам”?
Основната цел на Шупадам Йога е да опознаем себе си, да разгърнем пълния си потенциал и изпълним мисията си на този свят.
Като допълнителни ползи се явяват подобрено здраве; оптимизиране и контрол на мисли и чувства; подобряване на тегло и хранене; подобрено дишане и метаболизъм; нормализиране на кръвното налягане и оптимална работа на кръвоносната система и сърцето; постигане на баланс на физическо, енергийно, умствено и интелектуално ниво и потапяне в блаженството с тенденция за перманентно състояние в Нирвана.
С богат над 30 годишен стаж в сферата на алтернативните и холистични терапии, Пламен Карагъозов синтезира и прилага натрупаните познания от тези области в основаването на Шупадам Йога. Това става, когато живее в Индия ( в периода от 2007 до 2015 с прекъсвания) и следва духовното си развитие. Там получава името Парамананд в ашрама Анандпури на Бабаджи и означава Върховно (парам) Блаженство (ананда). Води обучение по Шупадам в САЩ, където живее 21 години. От 8 години е „възвращенец” в България с желание да сподели богатия си опит.
​ Учител по „Body-Mind Centering”, практикуващ Класически масаж, Лимфен дренаж, “Cranio-Sacral Therapy”, “Watsu” и Рефлексология. Възпитаник на Национална Спортна Академия „Васил Левски” със специалност „Учител по физическо възпитание” и „Треньор по ветроходство” и следдипломна квалификация от факултета по Кинезитерапия. И не на последно място е следвал обучение по Класическа Индийска Архитектура в Индия и САЩ.
​Всички тези, на пръв поглед еклектични опитности, са фундамента на неговите прозрения и познания по отношение на човешкото движение, здраве и себеусъвършенстване.
За пръв път в България ??, местата са ограничени!

Ще Ви чакам!
зала "Орфей"
начало 18 октомври, петък, 1 път месечно
петък от 19:00 - 21:00 ч.
събота от 10:00 - 18:00 ч.
неделя от 10:00 - 13:00 ч.
За записване и информация :
? 0878 36 86 06, ? Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вече не приемаме регистрация за това събитие

17
Окт
2024

ШУПАДАМ ЙОГА - отворена практика с Пламен Карагьозов

17.10.2024 19:00 ч.
20.00лв.


"Всичко, от което имаме нужда е само едно - да опознаем сърцето си"


"Хридая Намаскар" или "Сърдечния поздрав" е същината на Шупадам Йога. Практиката е многопластова и иновативна, която е организирана по формата и структурата на сърцето и кръвоносната система с нейните три кръга - коронарен, пулмонарен и системен. Така едновременно с "един замах" се изучават и усвояват анатомия и физиология, наред с разбирането и прилагането на етични, морални и духовни ценности. Ом, Тантра, Ин-Ян и Петте Елемента проявяват същността си и намират своето място в тялото ни. Всъщност те винаги са били там от самото ни зачатие и сега само ги разкриваме. С чистота, постоянство и дисциплина границата между външното и вътрешното се стопява и ние ставаме едно с Всемира и Повелите на Времето. Сърцето е входа, същевременно и Дворец на Познанието, Сакрална Клетка и Извор на Битието.
Основната цел на Шупадам Йога е да опознаем себе си, да разгърнем пълния си потенциал и изпълним мисията си на този свят.
Като допълнителни ползи се явяват подобрено здраве; оптимизиране и контрол на мисли и чувства; подобряване на тегло и хранене; подобрено дишане и метаболизъм; нормализиране на кръвното налягане и оптимална работа на кръвоносната система и сърцето; постигане на баланс на физическо, енергийно, умствено и интелектуално ниво и потапяне в блаженството с тенденция за перманентно състояние в Нирвана.

С богат над 30 годишен стаж в сферата на алтернативните и холистични терапии, Пламен Карагъозов синтезира и прилага натрупаните познания от тези области в основаването на Шупадам Йога. Това става, когато живее в Индия ( в периода от 2007 до 2015 с прекъсвания) и следва духовното си развитие. Там получава името Парамананд в ашрама Анандпури на Бабаджи и означава Върховно (парам) Блаженство (ананда). Води обучение по Шупадам в САЩ, където живее 21 години. От 8 години е „възвращенец” в България с желание да сподели богатия си опит.
​ Учител по „Body-Mind Centering”, практикуващ Класически масаж, Лимфен дренаж, “Cranio-Sacral Therapy”, “Watsu” и Рефлексология. Възпитаник на Национална Спортна Академия „Васил Левски” със специалност „Учител по физическо възпитание” и „Треньор по ветроходство” и следдипломна квалификация от факултета по Кинезитерапия. И не на последно място е следвал обучение по Класическа Индийска Архитектура в Индия и САЩ.
​Всички тези, на пръв поглед еклектични опитности, са фундамента на неговите прозрения и познания по отношение на човешкото движение, здраве и себеусъвършенстване.




Ела и виж!

зала "Евридика"

17 октомври, 19:00 ч.

Вече не приемаме регистрация за това събитие

17
Окт
2024

ШУПАДАМ ЙОГА - отворена практика с Пламен Карагьозов

17.10.2024 17:30 ч. -18:45 ч.
20.00лв.


"Всичко, от което имаме нужда е само едно - да опознаем сърцето си"


"Хридая Намаскар" или "Сърдечния поздрав" е същината на Шупадам Йога. Практиката е многопластова и иновативна, която е организирана по формата и структурата на сърцето и кръвоносната система с нейните три кръга - коронарен, пулмонарен и системен. Така едновременно с "един замах" се изучават и усвояват анатомия и физиология, наред с разбирането и прилагането на етични, морални и духовни ценности. Ом, Тантра, Ин-Ян и Петте Елемента проявяват същността си и намират своето място в тялото ни. Всъщност те винаги са били там от самото ни зачатие и сега само ги разкриваме. С чистота, постоянство и дисциплина границата между външното и вътрешното се стопява и ние ставаме едно с Всемира и Повелите на Времето. Сърцето е входа, същевременно и Дворец на Познанието, Сакрална Клетка и Извор на Битието.
Основната цел на Шупадам Йога е да опознаем себе си, да разгърнем пълния си потенциал и изпълним мисията си на този свят.
Като допълнителни ползи се явяват подобрено здраве; оптимизиране и контрол на мисли и чувства; подобряване на тегло и хранене; подобрено дишане и метаболизъм; нормализиране на кръвното налягане и оптимална работа на кръвоносната система и сърцето; постигане на баланс на физическо, енергийно, умствено и интелектуално ниво и потапяне в блаженството с тенденция за перманентно състояние в Нирвана.

С богат над 30 годишен стаж в сферата на алтернативните и холистични терапии, Пламен Карагъозов синтезира и прилага натрупаните познания от тези области в основаването на Шупадам Йога. Това става, когато живее в Индия ( в периода от 2007 до 2015 с прекъсвания) и следва духовното си развитие. Там получава името Парамананд в ашрама Анандпури на Бабаджи и означава Върховно (парам) Блаженство (ананда). Води обучение по Шупадам в САЩ, където живее 21 години. От 8 години е „възвращенец” в България с желание да сподели богатия си опит.
​ Учител по „Body-Mind Centering”, практикуващ Класически масаж, Лимфен дренаж, “Cranio-Sacral Therapy”, “Watsu” и Рефлексология. Възпитаник на Национална Спортна Академия „Васил Левски” със специалност „Учител по физическо възпитание” и „Треньор по ветроходство” и следдипломна квалификация от факултета по Кинезитерапия. И не на последно място е следвал обучение по Класическа Индийска Архитектура в Индия и САЩ.
​Всички тези, на пръв поглед еклектични опитности, са фундамента на неговите прозрения и познания по отношение на човешкото движение, здраве и себеусъвършенстване.




Ела и виж!

зала "Евридика"

17 октомври, 17:30 

Вече не приемаме регистрация за това събитие

12
Окт
2024

Академия по астрология на себепознанието АСЕМАН ниво 1

12.10.2024 11:00 ч. -14:15 ч.
Само след предвариително записване на тел. 0878368606
Академия по астрология на себепознанието АСЕМАН ниво 1
АСЕМАН - първообраз на астрологията
- възникване и философия на астрологията;
- елементи и стихии;
- зодиакални знаци;
- домове;
- планети;
- астрология на прераждането;
- себепознание и терапия чрез изучаване на Слънце/Дух, Луна/Душа, Асцендент/Връзка със света и Сверен лунен възел/Път в живота.
Преподавател - Стилиян Иванов.
един път месечно
Вид на обучението:
лекции и практически упражнения -
МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ВИДА ОБУЧЕНИЕ - ПРИСЪСТВЕНО ИЛИ ОНЛАЙН ИЛИ КОМБИНИРАНО
Ние съдържаме в себе си всички елементи на земята, целия цветен спектър, всички енергии, всички характеристики на всеки зодиакален знак, всички архетипи . И ако намерим смелост да ги активираме, бихме могли да се запознаем със всички страни от нашата същност, със всички страни от нашия потенциал.
Това ще ни помогне да си отговорим на въпросите които си задаваме:
- Кой съм АЗ?
- Това ли съм, което си мисля, че съм?
- Това ли съм, което другите си мислят, че съм? и пр.
Това ще ни помогне да реорганизираме, да преформатираме, да интегрираме, да разберем, да заобичаме, този материал от който сме направени за да осветим своя пътя по който вървим и да се насладим на собствената си съдба.
Курсът на обучение завършва с тест, резултатът, от който ще бъде вписан в сертификата, издаван на всеки един ученик на Академията.
Всички участници ще получат достъп до видеозапис на всички лекции на сайта на Център по себепознание ОРФЕЙ - www.osc.bg
Стилиян Иванов е автор и режисьор над 60 документални филма за историята, културата, философията и вярванията на човечеството. Води семинари по “Астрология на себепознанието” у нас в Център по себепознание “Орфей” и зад граница.
Записване и информация на
тел. 0878 368 606
имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
до 5.10.2024 г. включително

Вече не приемаме регистрация за това събитие

11
Окт
2024

"Слънцето- за Духа и нашия потенциал " - семинар на Стилиян Иванов

11.10.2024 19:00 ч. -20:30 ч.
45.00лв.
"Слънцето- за Духа и нашия потенциал " - семинар на Стилиян Иванов

СЛЪНЦЕТО
семинар за Духа и нашия потенциал.

Транзити на Слънцето.
Завръщане на Слънцето всяка година на Рождения ни ден.
Слънцето по знак и дом, минутите на нашето раждане.

Вече не приемаме регистрация за това събитие

19
Апр
2024

"Вятъра прегръщам" - изложба на Цветана Горанова

Гледайте връзката НА ЖИВО!
"Вятъра прегръщам" - изложба на Цветана Горанова

В живота на Цвети Горанова в един момент Изкуството, като лекокрила птица, каца на рамото и. Тя открива страстта да рисува, да твори, да се среща с хора, които също като нея са се докоснали до магията на живопистта.
В творбите и има копнеж, любов и полет на въображението.
Нежните и фини фигури на хора се съчетават изненадващо добре с небесни пиршества от светлини и цветове.
Цвети изминава пътя си от първото докосване на шпаклата до платното вдъхновено, ентусиазирано, влюбено и преданно – рисуването за нея е Живот, Любов и Мисия.
Смисълът на една Картина е да успее да привлече зрителя към своето „магнитно поле“ по един специален начин, да го грабне, да го развълнува и да го зареди емоционално. И всичкото това – неусетно, почти от „пръв поглед“!
Основна роля във формирането й като творец има Александър Сергеев и Маня Китова.
Творческите събития в Живота и са самостоятелните изложби, участия в общи изложби, пленери и мастър класове… С любов и вдъхновение!

Вече не приемаме регистрация за това събитие

17
Апр
2024

Ораторски клуб с Радомира Михова

17.04.2024 18:30 ч. -20:00 ч.
Безплатно
Ораторски клуб с Радомира Михова
Темата на тази среща ще бъде ЗНАМ И МОГА.
Ще говорим за знанието, уменията и навиците.
Как да изразим с гласа си повече, отколкото предполагаме?
Как да приложим формулата на Рудолф Флеш за изразяването, без да се загубим в думите? Как да накараме някого да се усмихне, да се разсмее, да го разчувстваме и трогнем?
Ще демонстрираме техника за отключване на спонтанност в изразяването.
Всеки участник ще има възможността да развие темата ЗНАМ и МОГА в рамките на 3- 5 минути.
Отново с гласуване ще изберем най-добрата реч на вечерта, а победителят ще получи награда.
В международния ден на хайку поезията – 17 април, наши гости ще бъдат двама композитори - Хайгашот Агасян и Ефтим Чакъров.
Хайгашот Агасян е български композитор, инструменталист, поет и певец от арменски произход. Автор на популярна и детска музика. Роден е в гр. Варна. Специализирал „камерна музика“ във Франция и Унгария. Създава някои от най-популярните песни на българската поп музика. Освен поп песни, пише песни за деца, поп музика и театрална музика. Сред най-известните му хитове са: „Добри познати“, „Не остарявай любов“, „Хей приятелю, здравей“, „Светът е хубав“.
Ефтим Чакъров е композитор от класа на проф. Иван Спасов и проф. Божидар Абрашев в АМТИИ Пловдив. Аранжор, тонрежисьор и музикален продуцент с над 20 годишен опит. Работил е с Тони Димитрова, Маргарита Хранова, Георги Христов, Стефан Илчев, Дани Илиева, Емин Ал Джунейд и др. Негови песни са награждавани в конкурси на Българско национално радио, “Бургас и морето” и др. Собственик на Студио РЕ и създател на b2b платформата Фонотека.БГ. Жури в национални конкурси.
Водещ: Радомира Михова, лектор и създател на обучението „Успешен глас“, видео уроците „Успешен глас за 10 дни“, автор на подкаста „Това е моят глас“ и инициатор на ораторския клуб.
След дискусията - чаша френско вино и подарък от Гелоривойс.
Къде: Център по себепознание „Орфей“ – бул. „Пейо К. Яворов“ 18
зала "Орфей"
17 април 2024 г., сряда, от 18:30 ч.,

Вече не приемаме регистрация за това събитие

12
Апр
2024

"Шевицата- древният език на българите" - семинар на Даниела дичева

12.04.2024 19:00 ч.
Гледайте връзката на живо!
"Шевицата- древният език на българите" - семинар на Даниела дичева

Българските народни шевици са впечатляващи с красота си и богатството на цветове и форми. В геометричните орнаменти са закодирани древни символи,
които са били част от бита и културата на българина . Чрез тях предците ни са предавали послания за здраве, любов и благоденствие.
Даниела Дичева ще ни разкаже за смисъла на знаците и значението цветовете.
Мотивите на българските шевици са важен елемент от българската култура и наследство.
Това, което е достигнало до наши дни като познание и информация, трябва да се познава, за да се съхрани и развива. Красивите бродерии могат да бъдат
част от съвременният ни интериор или аксесоар от модерното ни облекло.
Така чрез визуален и физически контакт с тях, можем да се докоснем до енергията на древното знание. Това е начин да общуваме с корените си и миналото и да се поучим от духовният опит на нашите предци.

Вече не приемаме регистрация за това събитие

05
Апр
2024

"Селекция от миниатюри "- Магдалена Петрович - виолончело, Божана Карадалиева - пиано

05.04.2024 19:00 ч. -20:30 ч.
30.00лв.
"Селекция от миниатюри "- Магдалена Петрович - виолончело, Божана Карадалиева - пиано

Магдалена Петрович и Божана Карадалиева се запознават в Guildhall School of Music and Drama, Лондон през 2012 г., докато учат за бакалавърската си степен. Там за първи път свирят заедно. Впоследствие Магдалена продължава обучението си в Royal Conservatoire, Хага, НМА Панчо Владигеров, София и Royal Academy, Лондон.Тя участва в различни музикални проекти, осъществени в зали като Jacqueline du Pre и Royal Albert Hall - Англия, Maison de la musique de Nanterre – Франция, и Muziekgebouw – Холандия и др. Магладена е crossover виолончелист и често концертира в различни стилове. През 2024 г. пътищата на двете изпълнителки отново се срещат и решават да възобновят музикалното си познанство с няколко концерта из България.
Божана завършва бакалавърска и магистърска степен като соло пианист и акомпанятор в Guildhall School of Music&Drama, след това учи актьорско майсторство в Royal Central School of Speech&Drama. Божана е артистичен изпълнител в различни дисциплини, вдъхновяващ учител, пътешественик между култури и форми на изкуството. Изпълнителската й солова дейност и като част в различни формации се простира в България, Англия, Португалия, Бразилия и др.
В програмата си, дамите от дуото са подбрали пиеси от С. Рахманинов, Г. Форе, К. Сен - Санс, П.И. Чайковски, А. Пиацола и други.

!Важно
Билети на място в деня на събитието няма да се продават.

Вече не приемаме регистрация за това събитие