• бул. „Пейо К. Яворов“ 18, София
  • 087 836 8606
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Събития

"Капки цветове от безкрая" - откриване изложба живопис на Симона Димитрова

"Капки цветове от безкрая" - откриване изложба живопис на Симона Димитрова

Един свят облян от светлина и цветове- това излъчват картините на Симона Димитрова. Те са завладяващи не само с категоричността си, но и с изключително тънката граница между тоновете. Всяка нейна творба е опит да ви подари мечта или усмивка. Феерията от цветове е представена с помощта на моливи, акрилни и темперни бои.
Симона Димитрова е ученичка на проф. по живопис Никола Лилов. Това е нейна поредна самостоятелна изложба и за първи път в София картините и са изложени в Център по себепознание ОРФЕЙ.
Творби на Симона Димитрова са собственост на частни колекционери в Швейцария, Исландия, САЩ, Англия, Франция, Германия, Русия,Украйна и България
Умелото използване на всеки тон и полутон в нейните композиции пленява погледа и сякаш отваря една скрита врата към необятността на въображението.
Сред изложените картини има и такива чиито основни скици тя предоставя в своите арт терапевтични часове на тези които са пожелали да се поддадат на магията на изкуството . Чрез концентрация и увлекателна игра с цветовете всеки, който посещава тези часове може да създаде своя собствена картина и да изпита удовлетворение от това. От този месец арт терапевтични часове на Симона Димитрова вече ще има и в София, в Център по себепознание ОРФЕЙ. Това е една възможност да се погледне на нещата от живота под друг ъгъл, да се смени гледната точка и по един елегантен начин да се преоткрият възможности, да се замени стреса и напрежението с усмивка.
Изложбата на Симона Димитрова в Центъра по себепознание ОРФЕЙ е предизвикателство което изкушава и е невъзможно да не останете в негов плен. Тези творби са нестандартни интериорни решения, които обръщат със светлина всяко пространство.

Информация за събитието

Дата на събитието 16.06.2022 19:00 ч.
Начална дата на регистрацията 01.06.2022
Капацитет Неограничен
Регистриран 0
Ограничена дата 16.06.2022 19:00 ч.
Индивидуална цена Безплатно
Местоположение Зала “Аполон” и “Дионис”
Вече не приемаме регистрация за това събитие

Карта на местоположението