• бул. „Пейо К. Яворов“ 18, София
  • 087 836 8606
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Категории

"Пътят на светлината" - изложба на Стефан Чертоков

"Пътят на светлината" - изложба на Стефан Чертоков
Изложбата „Пътят на светлината“ е с благотворителна цел в подкрепа на каузата „Сподели Добро“ на Фондация „Здравно бъдеще“.
Стефан Четроков е роден в град Смолян през 1983 година.
Завършил е средното си образование в Средно Специално Художествено училище за Приложни изкуства в град Смолян със специалност художествена обработка на металите.
Завършва бакалавърска степен със специалност скулптура и магистратура със специалност педагогика на обучението във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“ , в класа на проф. Стефан Лютаков, който дава най-големия тласък в професионалния път на Стефан.
Още като студент Стефан Четроков участва в редица художествени пленери по скулптура в гр. Велико Търново, гр. Разград, гр. Шабла, гр. Ветрен, гр. Слънчев бряг и др.
Първата самостоятелна изложба Стефан Четроков реализира през 2018 година в Художествена галерия „Христо Градечлиев“ в град Каварна в рамките на фестивала „Страваганца“.
5 поредни години Стефан Четроков е председател на журито в Държавната агенцията за българите в чужбина, което оценява и награждава картини на талантливи български деца в чужбина.
В момента е преподавател по изобразително изкуство в елитно частно училище в гр. София.

Информация за събитието

Дата на събитието 11.05.2023 19:00 ч.
Капацитет Неограничен
Регистриран 0
Индивидуална цена Безплатно
Местоположение Зала “Аполон” и “Дионис”
Вече не приемаме регистрация за това събитие

Карта на местоположението